fbpx

Kørekort i Roskilde omegn og opland

Kørekort i Roskilde Omegn og opland

Er du på udkig efter den bedste kørelærer i Roskilde og omegn? Så er Juuls Køreskole det perfekte valg for dig.

Vores erfarne og dygtige kørelærere giver dig den bedste undervisning, så du kan føle dig tryg og sikker i trafikken.

Vi tilbyder kørekort til bil, motorcykel og trailer i Roskilde og omegn, herunder Jyllinge, Borup, Lejre, Hvalsø, Tølløse, Kirke Hyllinge, Skibby, Viby Sjælland, Havdrup, Borup, Jystrup, Hedehusene, Taastrup og Høje Taastrup. 

Uanset hvilken type kørekort, du ønsker at tage, har vi kørelærere, der er specialiserede i netop dette område, så du får den bedste undervisning.

Vi ved, at det kan være svært at finde tid til at tage kørekortet, når man bor i Roskilde eller går i skole i byen. Derfor tilbyder vi fleksible tidspunkter for undervisningen, så det passer ind i din travle hverdag. Vores kørelærere er også meget forstående og vil altid gøre deres bedste for at imødekomme dine ønsker og behov.

Vi er stolte af at have en høj succesrate for vores elever, og det skyldes vores erfarne og dygtige kørelærere. De er eksperter i at undervise og vil give dig den bedste køreundervisning, så du kan føle dig tryg og sikker i trafikken.

Så hvis du ønsker at tage kørekort i Roskilde og omegn, er Juuls Køreskole det perfekte valg for dig. Kontakt os i dag og få gratis intro og se, om vi er det rette valg for dig. 

Vi ser frem til at hjælpe dig med at opnå dit kørekort!

Se pris på kategori B kørekort til alm. personbil

Kørekort til bil og motorcykel i Roskilde og omegn, herunder Jyllinge, Borup, Lejre, Hvalsø, Tølløse, Kirke Hyllinge, Skibby, Viby Sjælland, Havdrup, Borup, Jystrup, Hedehusene, Taastrup og Høje Taastrup

Kørelærer Søges

Juuls Køreskole i Roskilde søger kørelærere.

Vi er 24 kørelærere der har meget travlt og godt kunne bruge et par ekstra kollegaer.

Vi har intro og opstart af nye elever hver onsdag, manøvrebaner hver dag og der undervises i alle teorimoduler to gange om ugen.

Eleverne følger ikke et hold men planlægger deres individuelle forløb med deres kørelærer.

Hvis du vil prøve nye udfordringer med rigtig god indtjening, fast vagtplan for teoriundervisning og manøvrebaner samt et rigtig godt socialt samvær med kollegaer,

så ring til Michael på telefon 27221022.

Du er også velkommen til at kigge forbi køreskolen i Rådmandshaven 4. Der er næsten altid en kørelærer i huset der har tid til en rundvisning og en snak over en kop kaffe.

Med venlig hilsen
Kørelærerne
Juuls Køreskole