fbpx

Undervisning

Undervisningskoncept, kategori B

Loven foreskriver et minimumskrav til, hvor mange teoretiske og praktiske lektioners undervisning man skal modtage, inden man kan indstilles til en prøve. Disse minimumskrav er ikke et udtryk for, at alle elever efter denne mængde undervisning vil kunne klare en teori- eller køreprøve. Det er den enkelte elevs individuelle behov, der er afgørende for hvor meget undervisning, der er nødvendig.

Opstartsdage

Vi starter nye hold hver onsdag kl. 17:15 – ca. 20:00

Undervisningslokale

Teoretisk undervisning foregår på vores køreskole i Roskilde: Rådmandshaven 4, 4000 Roskilde

Din plan

Juuls Køreskole har et fast beskrevet undervisningsprogram, både teoretisk og praktisk. Det giver dig sikkerhed for, at du får et effektivt undervisningsforløb. Juuls Køreskole benytter et styringssystem, hvor dine resultater og dit niveau løbende opdateres. Du får udleveret en plan, hvor du kan se, hvornår der er undervisning i de forskellige moduler, samt indhold og rækkefølge. Planen bruges også som et styringsværktøj over dit forløb, så du og din lærer hele tiden kan se hvor langt du er nået, hvad du mangler og hvad dine resultater er, både teoretisk og praktisk.

Kørelærer Søges

Juuls Køreskole i Roskilde søger kørelærere.

Vi er 24 kørelærere der har meget travlt og godt kunne bruge et par ekstra kollegaer.

Vi har intro og opstart af nye elever hver onsdag, manøvrebaner hver dag og der undervises i alle teorimoduler to gange om ugen.

Eleverne følger ikke et hold men planlægger deres individuelle forløb med deres kørelærer.

Hvis du vil prøve nye udfordringer med rigtig god indtjening, fast vagtplan for teoriundervisning og manøvrebaner samt et rigtig godt socialt samvær med kollegaer,

så ring til Michael på telefon 27221022.

Du er også velkommen til at kigge forbi køreskolen i Rådmandshaven 4. Der er næsten altid en kørelærer i huset der har tid til en rundvisning og en snak over en kop kaffe.

Med venlig hilsen
Kørelærerne
Juuls Køreskole