fbpx

Ti grunde til at vælge Juuls Køreskole

1. Du kan vælge mellem 20 forskellige lærere

Juuls Køreskole har pt. 20 forskellige lærere, både mandlige og kvindelige, og du kan selv vælge.

2. Du kan skifte lærer undervejs i forløbet uden økonomiske konsekvenser

Du kan frit skifte lærer, også selvom du er midt i et forløb og uden at du behøver skifte skole eller koncept.

3. Teori alle dage – dag og aften

Du kan arbejde med de interaktive undervisningsprogrammer og prøver på skolens computere alle dage inklusiv weekend.

4. En skole, et koncept og et program

​Skolen har et fast beskrevet undervisningskoncept, og det er din garanti og tryghed for at indhold og koncept er ens, uanset hvilken lærer du vælger.

5. Stor fleksibilitet

​Vores undervisningskoncept er fleksibelt i forhold til den enkelte elev. Det betyder blandt andet, at du får muligheden for løbende at repetere uden at miste muligheden for at gå videre med ny emner. Det betyder også at repetitionen kan foregå, når det passer dig.

6. Fornuftig økonomi

​Hos Juuls Køreskole har vi rimelige priser og betalingsvilkår. Du betaler løbende og undgår at betale en stor sum penge inden du starter. Du er således heller ikke økonomisk bundet til skolen.

7. Individuelle løsninger

Den store fleksibilitet og vores mange års erfaring giver mulighed for at sammensætte individuelle forløb, der er tilpasset dine behov eller ønsker.

8. Backup af lærere ved sygdom, ferie m.m.

​Der kan være flere årsager til, at man ikke kan overholde en aftale, fx sygdom, ferie eller en bil der går i stykker. Hvis situationen er den, at man ikke kan rykke aftalen (fx ved køreprøve), forsøger Juuls Køreskole altid at stille en anden lærer eller bil til rådighed.

9. Flere forløb

Vi har mulighed for at sammensætte og målrette flere forløb, ligegyldigt hvad du ønsker kørekort til. Vi har ekspertisen til at rådgive dig om, hvordan du gør, hvad det koster og hvor længe det tager. Hvis du skal tage flere forløb, så lad os vejlede dig inden du vælger skole.

​ 10. Du kan altid komme i kontakt med Juuls Køreskole

​Vi har en administrativ afdeling, der som supplement til din lærer, er klar til at servicere, rådgive, vejlede og hjælpe dig med alle relevante spørgsmål undervejs.​​

Kørelærer Søges

Juuls Køreskole i Roskilde søger kørelærere.

Vi er 24 kørelærere der har meget travlt og godt kunne bruge et par ekstra kollegaer.

Vi har intro og opstart af nye elever hver onsdag, manøvrebaner hver dag og der undervises i alle teorimoduler to gange om ugen.

Eleverne følger ikke et hold men planlægger deres individuelle forløb med deres kørelærer.

Hvis du vil prøve nye udfordringer med rigtig god indtjening, fast vagtplan for teoriundervisning og manøvrebaner samt et rigtig godt socialt samvær med kollegaer,

så ring til Michael på telefon 27221022.

Du er også velkommen til at kigge forbi køreskolen i Rådmandshaven 4. Der er næsten altid en kørelærer i huset der har tid til en rundvisning og en snak over en kop kaffe.

Med venlig hilsen
Kørelærerne
Juuls Køreskole