27 22 10 22 info@juulskøreskole.dk

Generhvervelse

Gratis introduktion

Du er altid velkommen til at deltage i gratis og uforpligtende introduktion, som foregår hver onsdag og vi starter klokken 17.15 og er færdige klokken ca. 20.00.

Vi præsenterer følgende:

  • Det praktiske omkring at erhverve kørekort
  • Juuls Køreskoles programmer og materialer
  • Det pensum du skal igennem
  • Teori- og køreprøve
  • Priser m.m.

Med mindre vi har aftalt andet, hjælper vi dig med det praktiske omkring udfyldelse af papirer til ansøgning om kørekort.

Information, Generhvervelse

Har du fået ubetinget frakendelse af førerretten på grund af spirituskørsel, skal du også gennemgå et kursus i Alkohol/Narko og Trafik, før du kan aflægge den kontrollerende køreprøve.

Kurser i Alkohol/Narko og Trafik afholdes af regionerne og vi har lavet et link til Region Sjællands hjemmeside, hvor du kan læse mere om ANT-kurserne og se kursusudbuddet nærmest dig. På siden har du også mulighed for at foretage online tilmelding. Du kan se deres side på HER.

www.politi.dk kan du læse mere om reglerne for ANT-kurser og generhvervelse af kørekort.

Undervisningskoncept, kategori B

Teoriundervisningen er tilrettelagt som en kombination af tavle undervisning og interaktiv undervisning. Der undervises i alle teorimoduler to gange om ugen – en gang om eftermiddagen og en gang om aftenen, så du kan få et hurtigt forløb. Altid mulighed for repetitation.

Opstartsdage

Vi starter nye hold hver onsdag kl. 17.15 – ca. 20.00.

Undervisningslokale

Teoretisk undervisning foregår på vores køreskole i Roskilde, som ligger på Kornerups Vænge 13, ca. 600 meter fra stationen.

Din plan

Juuls Køreskole har et fast beskrevet undervisningsprogram, både teoretisk og praktisk. Det giver dig sikkerhed for, at du får et effektivt undervisningsforløb. Juuls Køreskole benytter et styringssystem, hvor dine resultater og dit niveau løbende opdateres. Du får udleveret en plan, hvor du kan se, hvornår der er undervisning i de forskellige moduler, samt indhold og rækkefølge. Planen bruges også som et styringsværktøj over dit forløb, så du og din lærer hele tiden kan se hvor langt du er nået, hvad du mangler og hvad dine resultater er, både teoretisk og praktisk.

 

Krav til undervisningen, kategori B

Der er ingen krav til hvor meget eller hvilken undervisning man skal deltage i. Det er den enkelte elevs individuelle behov, der er afgørende for, hvor meget undervisning der er nødvendig.

Priser, Generhvervelse​

 

Teorikursus

​Efter behov og eget ønske?

 

Før bestilling af teoriprøve betales følgende:

Prøvegebyr til politiet

890,00 kr.

 

Beramningsgebyr (administrationsgebyr)

200,00 kr.

 

Efter bestået teoriprøve, skal du forvente et behov for 2 praktiske lektioners undervisning og at der normalt går 2 lektioner til køreprøven.

Køretimer / praktiske lektioner afvikles og betales løbende (dog betaling senest hver 3. gang):​

Praktisk lektion (45 minutter), pr. stk.

500,00 kr.

Praktisk undervisning betales inden køreprøven.

 

 

Betaling kan ske på følgende måder

  • Bankoverførsel – Reg. nr. 3409 Konto nr. 11957803
  • Mobile Pay – 27 22 10 22
  • Kontant